Események betöltése

« All Events

  • Ez az esemény elmúlt.

Közös palántázás – a balkon az új kert

május 23. @ 10:00 - 11:30

Ha Te is szívesen kimennél már a szabad levegőre és szeretnél EMBEREKKEL találkozni, gyere és készítsünk együtt kültéri, cserepes növénybeültetéseket!

Megmutatjuk, milyen virágokkal lehet egybe ültetni a paradicsompalántát, hogy az dísze legyen a bejárati ajótnak vagy épp az erkélynek. Minden résztvevőnek ajándékba adunk 1-1 paradicsompalántát és hozzá néhány virágot, melyeket együtt ültetünk össze egy, a ZöldLak kertjében megvalósultó, kislétszámú esemény keretében.
Kérjük, hozz maga

dnak 1 db, min 20 cm magas cserepet (nagyobb lehet), vagy esetleg egyéb edényt (pl. régi fazekat, stb), ami üresen árválkodik otthon és keresi az új funkcióját.

Növényekkel és virágfölddel mi készülünk. Ha van otthon olyan kültéri virágod, amit szívesen megosztasz másokkal, hozz belőle bátran! Saját ültetőkanalat, kertészkötényt is hozhatsz, ha van otthon ilyened 🙂

Az eseményt a ZöldLak kertjében tartjuk és max. 13 fő tud rajta részt venni, hogy betartsuk a távolságtartás szabályait.
Min. 10 fő jelentkezése esetén tartjuk meg az eseményt. A rendezvény előtt pár nappal emailben értesítünk az esemény részletetiről.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Regisztrálj itt!

Részletek

Dátum:
május 23.
Időpont:
10:00 - 11:30
Esemény kategóriák:
,

Szervező

Kör Alapítvány

Helyszín

Zöldlak
Diófa utca 3.
Veszprém, 8200 Magyarország
+ Google Térkép

Részletek

Dátum:
május 23.
Időpont:
10:00 - 11:30
Esemény kategóriák:
,

Szervező

Kör Alapítvány

Helyszín

Zöldlak
Diófa utca 3.
Veszprém, 8200 Magyarország
+ Google Térkép