Események betöltése

« All Events

  • Ez az esemény elmúlt.

Napelemmel fűteni?

szeptember 11. @ 18:00 - 19:30

napelemItt az ősz, jönnek a hidegek. Napból áramot termelni azonban szinte mindig lehet. Most itt a lehetőség, hogy átgondold a régóta tervezgetett napelemes beruházásod, hogy a napelemek telepítése nemsokára valósággá váljon. Ha most nekikezdesz, tavaszra biztosan kész lehet egy napelemes rendszer, azzal pedig már kihasználhatod a teljes 2021-es év napsugárzását. Szóval végeredményben időben vagy, most jó tervezni!
Hogyan érdemes kivitelezőt választani? Mekkora napelem kell egy házra? Mikor és hol éri meg telepíteni? Mennyi idő alatt térül meg? Érdemes-e árammal fűteni?

Ezeket a kérdéseket járjuk körbe szakértő segítségével az eseményen. A helyszínen lehetőség lesz megnézni egy elektromos fűtőtestet és kipróbálhatod a ZöldLak hordozható napelemes töltőit is. 1 órás tájékoztatót tervezünk + 30 percet utána egy beszélgetésre, ha még lennének kérdéseid.
Az esemény a “Zöld energia: tények és trendek a ZöldLakban” (KEHOP-5.4.1-16-2016-00829) projekt segítségével valósul meg és előzetes regisztrációt követően ingyenesen látogatható. A projekt keretében további izgalmas energiás programok várhatók! Kövesd a ZöldLak Facebook oldalát!

Az eseményt kis létszámmal tervezzük megvalósítani, a székeket lazán helyezzük el, hogy vigyázzunk egymás egészségére.
Regisztráció: https://forms.gle/5cFCYZRZHpWegMCJ8

Előadó: Nick Márton, Lifesun Trade Kft. – Veszprém

Részletek

Dátum:
szeptember 11.
Időpont:
18:00 - 19:30
Esemény kategória:

Helyszín

Zöldlak
Diófa utca 3.
Veszprém, 8200 Magyarország
+ Google Térkép

Részletek

Dátum:
szeptember 11.
Időpont:
18:00 - 19:30
Esemény kategória:

Helyszín

Zöldlak
Diófa utca 3.
Veszprém, 8200 Magyarország
+ Google Térkép