Események betöltése

« All Events

  • Ez az esemény elmúlt.

Újrahasznosító Műhely: Farmerből karácsonyfadíszek

2021. október 9. @ 09:30 - 12:30

Igen, jól olvasod: már most nekiállunk legyártani a legtutibb, legzöldebb karácsonyfadíszeket, hogy még novemberben oda ajándékozhassuk őket olyan veszprémi intézményeknek, akik úgy döntenek, hogy ZÖLD karácsonyi dekorációval szeretnének idén díszíteni. 

Régi farmerekből fogunk jópofa karácsonyfa-formákat kivágni és megvarrni: ehhez nem szükséges varrógépes ismeret, mert kézzel és géppel is fogunk dolgozni. Persze ez a program arra is jó, hogy megtanulj bánni a varrógéppel…

Fiúkat, lányokat egyaránt várunk a programra, lesz feladat a varráson kívül is, pl. a terem berendezése. Az esemény célja, hogy mindenki legalább 5-5 db dísz elkészítésével járuljon hozzá az akcióhoz: ha csak 10-e leszünk, akkor is 50 újrahasznosított díszt adunk így a világnak… 🙂

Te is elteszel otthon mindenfélét? Pl. az új ruhákról azokat a helyes, vékony kis szalagokat…? Ha ez a pár mondat illik rád, akkor Te vagy a mi emberünk: hozd el vagy küldd el ezeket a kincseket az eseményre, hogy beledolgozhassuk az újrahasznosított díszekbe.

AMIKET GYŰJTÜNK:

 – továbbra is várjuk a használt, tiszta FARMEREKET

 – kisebb-nagyobb MADZAGOK, SZALAGOK (kivéve műanyag csomagolószalag) most nagyon kellenek

– mindenféle GOMB, amit díszítéseknek használhatunk

Ha olvasod ezt az eseményt és nem tudsz rá eljönni, de szívesen kiürítenéd a fiókjaidat, hajrá! Hozd be péntekig a Vetési portára a kincseket.

Időpont: 2021.10.09. SZOMBAT 9.30 – 12.30 (9h órától már érkezhetsz, nyitva leszünk)

Helyszín: ZöldLak, Veszprém, Diófa u. 3.

Felnőtteket és diákokat egyaránt várunk a programra, a diákoknak a részvételért iskolai közösségi szolgálat keretében aláírás is adunk.

A varrós foglalkozásra itt regisztrálj: https://forms.gle/HTBvnT14qS5QFC3W7

Részletek

Dátum:
2021. október 9.
Időpont:
09:30 - 12:30

Helyszín

Zöldlak
Diófa utca 3.
Veszprém, 8200 Magyarország
+ Google Térkép

Részletek

Dátum:
2021. október 9.
Időpont:
09:30 - 12:30

Helyszín

Zöldlak
Diófa utca 3.
Veszprém, 8200 Magyarország
+ Google Térkép