Események betöltése

« All Events

Zsebkendőnyi Karácsonyi vásár

december 7. @ 16:00 - 19:00

Tavaly nagyon szerettük, szerettétek, ezért idén is megrendezzük karácsonyi vásárunkat!
Egy kis, lelkes közösség, egy barátságos zöld ház és igazi karácsonyi hangulat vár december 7-én a ZöldLakban a Zsebkendőnyi Karácsonyi Vásáron.

Mire számíthatsz, ha eljössz?

Egy emberléptékű rendezvényre, ahol egy pohár teával a kezedben járhatod végig a standokat egyedi, kézzel és lélekkel készült ajándékok után kutatva.

Program:
16.00 -19.00 Vásár – Veszprém környéki alkotók kínálják szebbnél szebb portékájukat az ékszerektől a gyerekjátékokig.
17.00 Teatér – Búzás Csaba „szőnyegnyi” gyerekkoncertje
18.30 – Nyereményjáték sorsolása. A nyereményjátékról bővebben a http://koralapitvany.hu/nyeremenyjatek-2019/ linken

Hogy lehet zöldebb a Karácsony?
Bögre to go – A karácsonyi hangulat mit sem ér a gőzölgő tea illata nélkül. A vásár ideje alatt mindenkit örömmel vendégül látunk egy pohár teára, de bögrével szűken állunk. Ha van olyan bögréd, amit szívesen bedobnál a közösbe, ne habozz megtenni. Tedd a bögréd a „Bögre to go” kosárba, válassz helyette egy másikat, és kortyolj nagyot az illatos teából! Kerüljük együtt a műanyagot!

Gomboló – Szeretnénk egy új projektükhez szép színes gombokat. Ha van otthon egy marék régi gombod, amire nincs szükséged, akkor hozzd el nekünk, megköszönjük.

Részletek

Dátum: