fbpx

Hogyan nyerhetsz menő ajándékokat?

  • Töltsd ki a tesztet!

  • Ha nem jó, próbáld újra!

  • Vegyél részt a nyereménysorsoláson!

A nagy ZÖLD ENERGIA teszt veszprémi fiataloknak

Szívesen hazavinnéd valamelyik szupermenő, szuperzöld ajándékunkat? A nagy ZÖLD ENERGIA teszt Veszprémben élő és/vagy lakó 16-20 éves fiataloknak szól. Ahhoz, hogy indulj a nyereményjátékban nincs más dolgod, mint hibátlanul kitölteni és június 14-ig visszaküldeni a tesztet! A jó hírünk az, hogy ha nem sikerül elsőre többször is megpróbálhatod. Bár mindenki csak egyszer kerül bele a nagy kalapba, de a teszt többször is kitölthető, a legutolsó jó választ fogjuk figyelembe venni.

Töltsd ki a tesztet és indulj a nyereményekért!

Nyeremények

Főnyeremény: 1 db napelemes hátizsák

Kéz a zsebbe, nap a vállra és indulhat a nyár! Mostantól bárhová mész nem fogysz ki az energiából. Tölts telefont, hangfalat, biciklilámpát és legyél te a legzöldebb “naplopó”!

Nyeremények:  2 db napelemes hordozható bluetooth hangszóró

Melyik a kedvenc számod? Nekünk a kettő, ezért a helyes megfejtők között 2 db napelemes hangszórót is kisorsolunk. Szeretnéd végigkimerülésig hallgatni a kedvenc zenéid? Nehéz lesz, mert ezt a hangszórót újra és újra feltölti a nap.

A játék időtartama

A játék kezdete:

2020. június 9. 12.00

A játék vége:

2020. június 21. 24.00

A sorsolás időpontja:

2020. június 22. 11.00

Játékszabályzat

A ZÖLD ENERGIA teszt fiataloknak a „Zöld energia: tények és trendek a ZöldLakban” című projekt keretében kerül megtartásra – KEHOP-5.4.1-16-2016-00829

© Copyright - Kör Alapítvány All rights reserved. Webdesign: Zerda marketing